لیست اختراعات فريبا عطائي نوكابادي
محصول توليدي عنوان شده در زمينه علوم و صنايع غذايي (كارخانجات توليد كيك ) و در ارتباط با رشته پزشكي است. با پيشترفت جوامع بشري مشكلات و بيماريها نيز رو به افزايش است. فشارخون از جمله بيماريهاي خطرناكي است كه امروزه حتي در بين جوانان نيز شيوع زيادي پيداكرده است. برگ زيتون ماده اي ارزان قيمت و قابل دسترس در تمامي مناطق و فصول است و خواص دارويي بسيار فراواني دارد كه بارزترين آن كاهش فشارخون است. اولئوروپين از جمله تركيبات تلخ اصلي برگ زيتون است كه اكثر خواص دارويي از جمله خاصيت پايين آورنده فشار خون مربوط به آن مي باشد. در كيك توليد شده ( بعدازآزمون هاي صورت گرفته شده) برگ زيتون به صورت پودر(3 گرم به ازاي 100 گرم آرد) و عصاره (0.5 گرم به ازاي 100 گرم آرد) استفاده شد و ميزان اولئوروپين موجود در كيك (عامل پايين آورنده فشارخون در برگ زيتون)بوسيله دستگاه HPLC اندازه گيري شد كه به ترتيب 0.013 درصد و 0.006 درصدكيك، اولئوروپين بود. در اين ميزان از پودر و عصاره برگ استفاده شده فاكتورهاي و شاخص هاي مهم كيك هاي صنعتي (رطوبت، پروتيين؛ چربي، خاكستر، سختي، پيوستگي، فنريت، سوراخ كردن، برش، شاخص هاي رنگ، خواص حسي) حفظ شده است و كيك توليدي با مقادير عنوان شده از نظر مصرف كننده مورد رضايت قرار گرفته است و استانداردها و ويژگي هاي كيك هاي معمولي صنعتي را نيز داراست (مدارك آزمون ها جداولها و نمودارها موجود است). بنابراين توليد اين كيك فراسودمند حاوي پودر و عصاره برگ زيتون علاوه بر حفظ كيفيت محصول، جامعه را به سمت سلامت هرچه بيشتر و كنترل فشارخون وبه دنبال آن كاهش مصرف داروهاي شيميايي پيش مي برد. علاوه بر آن نوليد اين كيك براي كارخانجات مفرون به صرفه بوده و با توجه به فراواني اين گياه در تمامي مناطق ،به راحتي ميتوان از آن استفاده كرد.
موارد یافت شده: 1